Toimintakausi 2023

Hallituksen kokoonpano

Juha Lammi, Puheenjohtaja

Taina Kohopää, Sihteeri

Ritva Kallioniemi

Matti Siimes

Sirpa Tentke

Timo Tikander

Liisu Nieminen

Leena Wallin

Ilpo Palomäki

Marja Silvennoinen

Tiedotus        

Yhdistyksen toiminnasta ja yhdistyksen järjestämistä tilaisuuksista tiedotetaan kaupunkilehti Ankkurin Järjestöt-palstalla ja sähköpostilla jäsenien ilmoittamiin s-postiosoitteisiin. Kerran vuodessa jäsenille postitetaan tiedotuslehtinen.

Säännöllinen toiminta ja yhdistyksen järjestämät tilaisuudet

Yhdistyksen toiminnan tärkeimpänä tavoitteena on tarjota mahdollisuus vertaistapaamisiin sekä Parkinsonia sairastaville että heidän läheisilleen. Jäsenten toiveet huomioidaan toiminnan suunnittelussa ja suosituimpia ovat olleet erilaiset liikunnalliset tapaamiset. Yhdistys pyrkii järjestämään säännöllisten tapaamisten lisäksi myös mm. luentoja, retkiä sekä kulttuuritapahtumia.

Kotkan kuukausitapaamiset

Kuukauden toinen (2.) keskiviikko klo 15:30–17:30. Kumppanuustalo Viikarin Ulappa-kokoustila, Mariankatu 24, 2. krs. Käynti sisäpihan kautta.

Huom! Katso tapaamiskohtaiset ajat ja paikat!

Haminan keskustelukerho

Kuukauden kolmas (3.) tiistai klo 14.–16. Kumppanuustalo Hilma, Kadettikoulunkatu 3. Vapaamuotoista keskustelua ja ajatusten vaihtoa, erilaisia pelejä ja laulua.

Omaisten ryhmä

Vesitorninkatu 2 LH68 Karhula, Silmut ry,n tiloissa. Kuukauden ensimmäinen (1.) torstai klo 15.­–17. Leikarin kabinetissa.  Parkinson potilaiden omaisille ja läheisille tarkoitettu ryhmä, joka tarjoaa hengähdystauon päivän rutiineista sekä mahdollisuuden ajatusten vaihtoon ja vertaistukeen samassa elämäntilanteessa olevien jäsenten kanssa. Ryhmään voi tulla, kun itselle sopii.

Muut tapahtumat

Tervetuloa mukaan yhdistyksen monipuoliseen toimintaan!