Keilaus

Syyskuun 2. päivänä aloitetaan taas keilaus ja sitä jatketaan aina keskiviikkoisin klo 10 – 11.30 Aittakorven keilahallissa. Paikalla on hyvä olla jo valmistautumassa viimeistään klo 9.45. Lopullinen hinta ratkeaa sen mukaan, kuinka monta keilaajaa on mukana, mutta yleensä ratamaksu on 7.5 € osallistujaa kohti. Maksu maksetaan kuukausi kerrallaan tai koko kausi yhtenä suorituksena. Ilmoittautumiset keilavastaava Seija Penttiselle p. 050 5543 506 tai seija.penttinen@elisanet.fi.

Keilaus on mukavaa liikuntaa. Se kehittää kehon hallintaa, koordinaatiota ja silmien ja kehon yhteistyötä. Siinä voi kilpailla itsensä kanssa, ja jos haluaa kaverista kilpakumppanin, sellaisiakin  varmasti löytyy. Keilahallilta saa maksutta lainata kenkiä ja palloja. Tule ihmeessä mukaan.

Pukka-peli

Edellä mainitut kehon hallinnan muodot sopivat myös pukka-peliin. Pukassa kaksi joukkuetta kilpailee keskenään siitä, kumpi saa pallonsa lähimmäksi valkoista palloa. Korona-aikaan pelaajien kannattaa ottaa omat kertakäyttökäsineet mukaan.Pukkaa pelataan perjantaisin klo 10 – 11.45 Haminan uimahallin yläsalissa (5 krs). Ensimmäinen kerta 4.9.